top

Archive | jubitv

Endre

JubiTV – Összefoglaló és záró film

Rákóczinak — és a JubiTV-nek — dicsőkora nem tér vissza többé soha. Ez itt a JubiTV UTOLSÓ adása, ezzel köszön el az Ilnicky-Pigniczky csapat, könnyes szemekkel. Nézzétek, osszátok meg, köszönjük meg ezt a csodálatos tábort azoknak akik több mint egy évig dolgoztak rajta.

Continue Reading
Lakodalom

JubiTV – Lakodalom

Esze Tamás lakodalmát megnyitja a washingtoni magyar Nagykövet asszony, dr. Szemerkényi Réka. Mindenki táncol, mindenki ünnepel! További exkluzív: Esze Tamás (Nádas János) és igazi leendő menyasszonya (Tausz Katalin) esküvői elő próbája, vezényli a hivatásos vőfély, Húsvét Csaba, szakszerűen, humorosan, meghatóan. Zsebkendőket elővenni kérem.

Continue Reading
Nograd

JubiTV – Tánc csűr

Táncoslábú cserkészek a Jubi táborban! Közel 700 gyerek fordult meg a tánc csűrben a tábor ideje alatt, és kísérte őket a Gyanta együttes és vezette őket a nógrádi táncegyüttes. Minden este tőlük zengett az erdő.

Continue Reading
CsataJubi

JubiDRÓN – Kuruc-Labanc csata, madártávlatból

Menetelés a Nagyrétre, ahol az egész kuruc hadsereg összejön és együtt menetel. Az osztrák generálisok megérkeznek. Utolsó fenyegetések történnek. Agyúk robbannak. Megkezdődik a nagy harc. A rét egyik oldalán felsorakoznak a labancok, a sárospataki réten pedig a kurucok. Rákóczi kikiáltja az altábori csatakiáltást hogy “Cum Deo pro Patria et Libertate!” “Istennel a hazáért és szabadságért!“

Continue Reading