1986-ban a clevelandi cserkésznap hétvégéjén születtem, és ettől a pillanattól számítom magam aktív cserkésznek. Kiskorom óta a clevelandi 34-es Zrínyi Ilona lcscs. tagja vagyok. 2001-ben elvégeztem az őrsvezető, 2002-ben a kiscserkész őrsvezető, és 2003-ban a segédtiszt képző táborokat. A 2005-2006 tanévet Budapesten töltöttem, ahol cserkész ösztöndíjjal tanultam a Balassi Bálint Intézetben. Majd 2007-ben elvégeztem a tiszti tábort is. Többször voltam ŐV-n mint kiképző, és majd 4 évig vezettem a Cserkész Minta tábort. Jelenleg a Segédtiszti táborban vagyok egy kiképző.

Clevelandben, munkám miatt, sajnos nem tudok rendszeresen cserkész összejövetelre járni, így helyette “ahol tudok, segítek”. Tíz évig szerveztem a körzeti VK hétvégünket, 6 éve szervezem a cserkész ebédünket és már 3 éve vagyok tagja a CSBK tisztikarának. Emellett a clevelandi Egyesült Magyar Egyletek alelnöke és a Szt. Imre egyházközség tagja vagyok, ahol évente egy augusztus 20. Szt. István napi fesztivált szervezek.

Eddig négy Jubileumi táboron vettem részt: egyszer, mint tag, kétszer, mint törzstag, és egyszer, mint L15+ altáborparancsnok. A Jubi tábor egy életre szóló élmény! Azért vállalom el ezt az új feladatot, hogy a jelenlegi cserkészeinknek is a szívükben örökké éljen a cserkészet szelleme.