Rio de Janeiróban születtem 1966-ban. 6 évesen kezdtem cserkészkedni a 13.-as Szondy György csapatban, ami akkoriban még Rióban működött.

1979-ben végeztem el az ŐV- képzőt Argentínában, majd a Segédtiszti Tábort 1984-ben Braziliában.  Utána USA-ba kerültem egyetemre, először a Duke Egyetemen, majd később Stanford Egyetemen tanultam, nyaranta pedig többször kiképzőtisztként szolgáltam Fillmore-ban.

Egyetem után több évet töltöttem „szórványként” Texasban, Kolorádóban és Budapesten, sajnos messze a KMCSSZ csapátoktól.

15 éve New Hampshire-be költöztünk és akkor már gyermekeimmel: Tassal és Csillával együtt csatlakoztunk a frissen alakult Bostoni 2. Bodnár Gábor csapathoz.  Több kalapot hordtam már a csapatban, jelenleg mint parancsnok-helyettes elsősorban a táborok szervezésével foglalkozom.

Büszkeségeim közé tartozik a több mint harminc csapattábor, szigeti kistábor és téli kistábor vezetése, melyek során cserkészeink bejárták New England legszebb vidékeit, miközben megismerkedtek a Hun mondáktól az 56-os szabadságharcig a magyar kultúra számos részével.

New England bőséges tavai és folyói lehetőséget adnak a vízicserkészet fejlesztésére is, így már számos csapat kenutábort és körzeti tutajtábort szerveztünk New Hampshire és Maine államok folyóin, sőt 2013-ban egy egész bosztoni tutaj kontingenst vezettem a már legendás tiszai tutaj túrán.

Jelenleg a KMCS szövetségnek vándorcserkész vezetőtisztjeként szolgálok és ebben a megbízatásomban igyekszem cserkészet élményét a KMCSSZ idősebb cserkészei és vezetői körében is terjeszteni.