1987. december 7.-én születtem Oakvilleben, Ontario tartományban, ami nagyon közel van a Hamilton-i cserkész csapatokhoz. Én már második generációs magyar cserkész vagyok, a nagyszüleim 56-osok és ők is cserkészek voltak. 

Én már kisbabaként elkezdtem cserkészkedni, mivel hogy a szüleim és a nagyszüleim is csapatparancsnokok voltak az 59.-es és 27.-es sz. cserkész csapatokban. 2001-ben mentem Leány őv-re, 2004-ben segédtiszti táborba és 2012-ben mentem tisztire. 

Amióta cserkészvezetőként szolgálok, számos különféle feladatot elvállaltam; voltam központi Regös tábor pk., segédtisztként mentem az ő.v. körútra, törzstag voltam a 2005, 2010, és 2012 (Ausztrália) Jubi táborokon, 2015-ben Jubi lány 13-14 altábor parancsnok voltam és igyekezem minden évben a központi akadályversenyen is segíteni. 

A cserkészet segített felismerni azt, hogy az élethivatásom a tanári pálya, és ezért elköltöztem New York városba, hogy megszerezzem a Mester diplomát. Amikor NY-ba költöztem, rögtön megtaláltam az új cserkész családomat; a 7-es és 46-os sz. cserkész csapatoknál. Elvállaltam a csapatparancsnokságát mind a két NY-i csapatnak 2013-ban, és négy évig büszkén vezettem a fantasztikus, lelkes és vidám cserkészeket a nagyvárosban. A parancsnoki szolgálatom végeztével most is igyekszem segíteni a csapatoknak ahol csak tudok, de különösen a kiscserkészeknél és a kamaszoknál. 

Mint Jubi altábor parancsnok erősen azon leszek majd, hogy mindenki élvezze a tábort! A Jubi egy különleges esemény, amire a világ minden részéről érkeznek magyar cserkészek és amin majd remélhetőleg számos új barátság fog magyar cserkész és magyar cserkész között szövődni! Már 2000 óta csak Leány 2 altáborokban vettem részt mint tag, vezető és táborparancsnok.

Izgatottan várom a Jubitábort, és remélem, hogy ti is! Készüljetek egy vagány táborra, ahol cserkészgyakorlatokban és klassz élményekben bőven lesz részetek! Szeretettel várunk minden cserkész 2 korú cserkészleányt!

 

Hajrá Zemplén!