Köszönjük azoknak, akik már regisztráltak! Aki még nem tette meg, a KMCSSZ adatbázisán keresztül végezheti el – a csapatparancsnokok által – a www.kmcsszadat.org címen. Szórvány cserkészek a körzeti, illetve kerületi parancsnokokkal vegyék fel a kapcsolatot a jelentkezést illetően!

Minden csapat jelezze Péter Sárinak (peter.sari@kmcssz.org), hogy ki intézi a jelentkezést és fizetést a csapat részére; ezzel egy személyt bízzatok meg.

Adatbázis kérdésekkel fordulj Tábor Beához (jelentkezes@kmcssz.org) ha nem tudsz bejutni a rendszerbe.

A “csapatom” főoldalán a legkönnyebb feliratni a résztvevőket egy eseményre a következő lépésekkel:

  1. “Csapatom” főoldalról rákattintasz “Eseményre jelentkezés”-re.
  2. Kiválasztod a 2024 központi Jubi Tábort
  3. A résztvevő cserkészek neve mellett a bal oldalon kipipálod a kis dobozt, majd válasz ki egy aleseményt (tábort pl. Lány 1, programtörzs, etc.) és egy beosztást. Végül kattints rá a “Bejelenteni” gombra. Ha nem találod a cserkész vagy vezető nevét a csapatlistádon, először be kell táplálni az alapadatait, illetve hozzá kell adni a cserkészt/ vezetőt.
  4. Még akkor is, ha nem biztos a jelenlét, irasd fel a cserkészeket és vezetőket és ahogyan változik a helyzet, akkor meg kell változtatni a “Jelen?” adatot “Igen”-ről a “Lemondta”-ra.

 

BEFIZETÉS (Ez a III. és az V. kerületeknek szól.)

Hogy egyszerűsítsünk a befizetési folyamaton, nem személyre szóló előleget kérünk majd, hanem minden tábordíjat fizető csapattól kérünk egy $2000-os előleget, amit majd levonunk a csapat teljes tábordíj tartozásából. Ezt nem csak az egyszerűsítés kedvéért tesszük, hanem azért, hogy legyen elegendő kezdőtőkénk a tábort megszervezni.

Első lépésben $2000.00 előleget kell befizetni.                 Határideje: 2024. február 15.

Második lépés: a megmaradt tábordíj befizetése.            Határideje:  2024. június 1.

A befizetett tábordíj június 1-től csak komoly indokkal (pl. betegség, dolgozó cserkész esetében, munkahelyi kötelezettség) igényelhető vissza. Egyéb esetben erre nincsen mód.

Csekkel történő fizetés:
Hungarian Scout Association” nevre kiállitani és az alábbi címre küldeni:
Tábor Bea
4973 Greenflower St.
North Olmsted, OH 44070

Csekkhez legyen csatolva egy névlista hogy kinek a befizetése, melyik altáborba megy, és milyen beosztásban!

Online fizetés / jelentkezés itt érhető el.

 

FONTOS TUDNIVALÓ

Csak az a cserkész vehet részt a táborban aki befizette az évre szóló tagsági díjat akár a csapatának, akár a szövetségnek (18 éven aluli $20, 18 éven felüli cserkész $40.00)

Cserkészek akik valamelyik altábor törzsében szeretnének táborozni, keressék fel az adott altábor vezetőjét (2. sz. körlevélben találod az altáborvezetők elérhetőségét.)

A CSIII altáborokban kevert őrsök lesznek akkor is, ha működő őrsként lesznek a tagjaid külve. Célunk az, hogy a korosztályon belül jobban összeismerkedjenek a cserkészek.

MELYIK KOROSZTÁLYBA TARTOZIK AZ ŐRSÖM?

Ha működő őrsöket küldesz, tartsd együtt őket és úgy döntsd el, melyik altáborba küldöd őket, hogy mennyire érettek, mennyi táborozási tapasztalatuk van, és hogy milyen az őrsvezetőjük. Ha lehet, ne bonts fel egy őrsöt csak azért mert több korosztályból állnak tagjai, nézd meg melyik az a korosztály ahova a legjobban beillenének, Te ismered a csapatodat, őrseidet, ezért ez Rád van bízva, persze az altáborparancsnokoktól is kérhetsz e téren tanácsot – hívd  fel őket nyugodtan.

Ha van szórvány cserkészed, pl.olyan, aki nagyon más korosztályhoz illik, ezt az altpk-al előzetes megbeszélés alapján más altáborba is küldheted (ahol be lesz osztva egy másik őrsbe), de a cserkész is, a szülő is, és az altpk is legyen tisztában azzal, hogy mi miért történik, ne érjen senkit se meglepetés.

Segédtisztek, tisztek, felnőttcserkészek megbeszélhetik az illetékes altáborparancsnokkal, ha altábori törzsbe szeretnének menni, de ezt Te is beszéld meg velük.