A regisztráció január 15.-ig történik a KMCSSZ adatbázisán keresztül a csapatparancsnokok által. www.kmcsszadat.org.  Szórvány cserkészek a körzeti, illetve kerületi parancsokokkal vegyék fel a kapcsolatot a jelentkezést illetően.

Minden csapat jelezze Patarica Edvinnek (pataricaedvin@jubi.kmcssz.org), hogy ki intézi a jelentkezést és fizetést a csapat részére; egy személyt bízzatok meg.

Adatbázis kérdésekkel fordulj Tábor Beához (jelentkezes@KMCSSZ.org) ha nem tudsz bejutni a rendszerbe.

A “csapatom” főoldalán a legkönnyebb feliratni a résztvevőket egy eseményre a következő lépésekkel:

  1. “Csapatom” főoldalról rákattintasz “Eseményre jelentkezés”-re.
  2. Kiválasztod a 2020 központi Jubi Tábor..
  3. A résztvevő cserkészek neve mellett a bal oldalon szélén kipipálod a kisdobozt, aztán válassz egy aleseményt (tábort pl. Lány 1, programtörzs, etc.) és egy beosztást. Végül rákattintasz a “Bejelenteni” gombra. Ha nem találod a cserkész vagy vezető nevét a csapatlistádon, először be kell táplálni az alapadatait, illetve hozzá kell adni a cserkészt/ vezetőt.
  4. Még akkor is, ha nem biztos a jelenlét, irasd fel a cserkészeket és vezetőket és ahogyan változik a helyzet, akkor meg kell változtatni a “Jelen?” adatot “Igen”-ről a “Lemondta”-ra.

 

BEFIZETÉS (Ez a III. és az V. kerületeknek szól.)

A tábordíj befizetése két lépésben történik.

Első lépésben egy előleget kell befizetni, csapatban jelentkező cserkészek létszáma alapján.

15-nél kevesebb résztvevő esetén $1000.00

15-nél több cserkész esetén $3000.00                                        Határideje: 2020. április 1.

Második lépés, a megmaradt tábordíj befizetése.                      Határideje:  2020. június 1.

 

A befizetett tábordíj június 1-től csak komoly indokkal (pl. betegség, dolgozó cserkész esetében, munkahelyi kötelezettség) igényelhető vissza. Egyéb esetben erre nincsen mód.

Csekkel:                      „Hungarian Scout Association” nevre kiállitani és az alábbi címre küldeni:

Tábor Bea
4973 Greenflower St.
North Olmsted, OH 44070

Csekkhez legyen csatolva egy névlista hogy kinek a befizetése, melyik altáborba megy, és milyen beosztásban.

Online fizetés / jelentkezés itt érhető el.

 

FONTOS TUDNIVALÓ

Csak az a cserkész vehet részt a táborban aki befizette az évre szóló tagsági díjat akár a csapatának, akár a szövetségnek (18 éven aluli $20, 18 éven felüli cserkész $40.00)

Cserkészek akik valamelyik altábor törzsében szeretnének táborozni, keressék fel az adott altábor vezetőjét (2. sz. körlevélben találod az altáborvezetők elérhetőségét.)

A CSIII altáborokban kevert őrsök lesznek akkor is, ha működő őrsként lesznek a tagjaid külve. Célunk az, hogy a korosztályon belül jobban összeismerkedjenek a cserkészek.

MELYIK KOROSZTÁLYBA TARTOZIK AZ ŐRSÖM?

Ha működő őrsöket küldesz, tartsd együtt őket és úgy döntsd el, melyik altáborba küldöd őket, hogy mennyire érettek, mennyi táborozási tapasztalatuk van, és hogy milyen az őrsvezetőjük. Ha lehet, ne bonts fel egy őrsöt csak azért mert több korosztályból állnak tagjai, nézd meg melyik az a korosztály ahova a legjobban beillenének, Te ismered a csapatodat, őrseidet, ezért ez Rád van bízva, persze az altáborparancsnokoktól is kérhetsz e téren tanácsot – hívd  fel őket nyugodtan.

Ha van szórvány cserkészed, pl.olyan, aki nagyon más korosztályhoz illik, ezt az altpk-al előzetes megbeszélés alapján más altáborba is küldheted (ahol be lesz osztva egy másik őrsbe), de a cserkész is, a szülő is, és az altpk is legyen tisztában azzal, hogy mi miért történik, ne érjen senkit se meglepetés.

Segédtisztek, tisztek, felnőttcserkészek megbeszélhetik az illetékes altáborparancsnokkal, ha altábori törzsbe szeretnének menni, de ezt Te is beszéld meg velük.