VENDÉGEKNEK ÉTKEZÉSI ÉS TÁBOROZÁSI LEHETŐSÉGEK A CSERKÉSZPARKBAN

ÉTKEZÉS

Minden étkezésüket a helyszínen kívánják fogyasztani? Teljes ellátású konyhán biztosítunk vendégeink számára pénteken, szombaton 3 étkezést, illetve vasárnapi reggelit. Cserkész módra étkezés után be lehet állni mosogatással segíteni.

Árak:                                        reggeli $6        ebéd $10        vacsora $12     Napi 3 étkezés $25

Hoznak magukkal saját kosztot és azt inkább sátraik környékén, a vendégtáborban fogyasztják? Az is rendben van, csak arra kérjük vendégeinket, hogy a cserkészeket ne kínálják, ne rontsák el étvágyukat a tábori konyha rovására.

TÁBOROZÁS

Sátorhely éjszakánként $25                            Sátorhely éjszakánként elővételben $20

A Sík Sándor cserkészparkban vendégeink részére primitív táborhely áll rendelkezésre — pottyantós budik, közös csapnál víz, és csak a kijelölt helyen (erdőben vagy réten) sátorhely. Ezek a táborhelyek a parkolóhelytől minimum 250 méterre vannak, így a táborozó vendégeinknek minden felszerelésüket cipelniük kell – autóval nem lehet a táborhelyre bejutni. A sátorhelyek szűken egymás mellett lesznek. Kutyákat behozni a vendégtáborba vagy a cserkészparkba a nagy tömegek miatt szigorúan tilos! Figyelmeztetni kívánjuk kedves vendégeinket, hogy hangoskodás, vagy más táborozó alvását, nyugalmát zavaró, nem beilleszkedő viselkedésért fenntartjuk a jogot, hogy szíves vendéglátásunkat visszavonjuk, és zajos vendégeink azonnali távozását kérhetjük, akár az éjszaka közepén is.

Jelentkezés a Cserkészpark Vendégtáborába