1989-ben születtem Reston, VA-ban. 7 éves koromban kezdtem el cserkészkedni a Washington D.C.-i 4. sz. Bátori József cserkész csapatban. Ebben a csapatban nőttem fel. Filmore-ban először 2003-ban voltam, amikoris elvégeztem a kis ővét. Akkor beleszerettem közös cserkész otthonunkba, a Filmore-i erdőbe, és utána minél többször igyekeztem táborba menni. A KŐV után kiscserkész őrsöt válalltam csapatunkban. Azóta a kiscserkész és újonc cserkész korosztályokkal foglalkozom. 2008-ban végeztem el a kis segédtiszti, 2009-ben pedig a segédtiszti tábort.

2009-ben a 4. sz. Bátori József cs. cs. parancsnoka lettem. Összesen hatéves parancsnokságom alatt bevezettem egy továbbképzési tábort a csapat őrsvezetőinek, ahol együtt írtuk meg az éves munkaterveteket és bővítettük vezetői tudásunkat. Ú-benjraindítottam a kis- és nagycserkész csaptattábort Alba Regia Táborában, WV-ban. Csapatunk létszáma szépen nőtt. Öröm volt összeműködni a vezetőkkel és szüleinkkel, hogy továbbadhassuk magyarságunkat és a cserkészies életmódot.

2013-ban végeztem el a tiszti tábort, ahol mégegyszer, utoljára alkalmam volt átélni az őrsi életet. Életre szóló barátságokat kötöttünk mialatt elvégeztük képzésünket.

2014-ben sikeresen átadtam a csapatot. Utána háttérmunkákban segítettem ahol kellett. 2016-ban vezetőinkkel beindítottunk csapatunknak egy regős tánccsoportot. Ennek a vezetésében segítettem egy évig. 2017-ben Seattle-ba költöztem azzal a céllal, hogy elvégezzem a mérnöki képzést. Az Seattle-i csapatban is segítettem itt-ott, ahogyan az iskola megengedte.

VK táborokban is voltam kiképző: 2012-ben kis őv-én, 2017-ben segédtisztin, 2014-ben, 2021-ben és most nyáron kis segédtisztin szolgáltam.

Az eddigi Jubi táborokban mindíg Lány 1-ben voltam: 2005-ben őrsvezetőként, 2010-ben és 2015-ben törzstagként. Nagyon örülök hogy a mostani 2020/24-es Jubin alkalmam lesz, hogy mégegy féleképpen megtapasztaljam a Lány 1 altábort, és visszaadjam a tagoknak és vezetőknek mindazt a sok szép élményt és emléket amit én kaptam ettől az altábortól.

Magánéletemben űrkutatási szakmérnök vagyok, elektromos plazma meghajtással foglalkozom. Szabadidőmben vívok, kirándulok, síelek, és persze készülök a következő Jubi Táborra, amit nagyon várok!

Hajrá Lány 1! Hajrá Dobóka! Hajrá Jubi 2020/24!