Kedves Táborozók!

Ezen az oldalon megtalálod, hogy mit kell, tegyél, mikor a táborba érkezel, annak függvényében, hogy mikor és mivel érkezel. A csapatparancsnokok, akik még nem küldtek be minden információt és táborozási díjat azt sürgősen tegyék meg. Az egészségügyi ívek beszerzése a táborozás elkezdéséig nagyon fontos, ezek nélkül nem engedünk senkit táborozni! Jó utazást kívánunk és találkozunk a táborban!

Kedves Szülők!  Köszönjük, hogy elengedik gyermekeiket a Jubitáborba, igérjük, hogy nekik felejthetetlen emlékekben lesz részük. Önöket is szívesen várjuk augusztus 7-től 9-ig. Részvételi szándékukat a vendéglátogatásnál kérjük előre regisztrálni! A tábor végén egy emlékfüzetet készítünk, amely ezeket a gazdag élményeket megörökíti, hirdessen ön is ebben a füzetben, hogy a jövő nemzedék tisztelegni tudjon azok előtt, akik ennek a tábornak támogatói és résztvevői voltak.

Pigniczky Eszti, cscst.
Jubileumi Nagytábor táborparancsnoka

Érkezés cserkészvezetőknek szerdán vagy korábban

Nagyon sáros a cserkészpark a sok nyári esőzések miatt, így CSAK az utakon szabad közlekedni. Kipakolás után autókat már szerdán lehet vinni a parkolóhelyre. Szerda éjjel nem ajánlatos a cserkészpark területén parkolni, mert már csütörtök reggeltől tilos lesz a cserkészparkon belüli parkolás (szolgálati járművek kivételével). Egyirányú forgalom lesz a cserkészparkban, ki lesz táblázva. Érkező kontingensvezetők jelentkezzenek szállás vagy sátorhelyért.

Érkezés csütörtökön busszal

A nagyrétre jöjjenek a nagybuszok, ott kipakolhatják az összes csomagot, és onnan az őrsök gyalog tovább mehetnek altáboraikhoz.

Csapatparancsnokok vagy megbízottjaik a tánc-csűrnél (cserkészbolt épülettel szemben) regisztrálják csapataik tagjait. Ez legtöbb esetben egy gyors névlista ellenőrzés lesz, néhány esetben változások közlése és tábordíj fizetés is.

Itt kell MINDEN cserkész részére a 3 kitöltött és aláírt egészségügyi ívet leadni.

Érkezés csütörtökön autóval

Erősen csökkentett autóforgalom lesz a cserkészpark területén a tömeges torlódások elkerülése végett

SZÜLŐK, akik magánautóval hozzák gyermekeiket, a vadászház parkolójára érkeznek, ahol leparkolhatnak, majd gyalog bemehetnek az altáborhelyekre. Egészségügyi íveket a tánc-csűrnél (cserkészbolt épülettel szemben) lehet leadni.

CSERKÉSZVEZETŐK (programtörzs, ellátás, altábori törzstagok) kaphatnak a kapunál egy 45 perces behajtási/kipakolási engedélyt, hogy felszerelésüket bevihessék. Utána a parkolóhelyre kell vinni az autókat. Aki nem marad végig 10 napra, az a vadászháztól eszakra fekvő réten vagy a pentagon alatti kisparkolón (lásd a parkoló térképet) parkoljon. Egyirányú forgalom lesz a cserkészparkban, ki lesz táblázva.

Térképek a parkoláshoz a Jubitábor környékén

jubi-terkep-erkezesre-ok Parkolas-JUBI

Előkészület

bordókurucmellény Egészségügyi ívek Szülőknek és vendégeknek látogatás

Tábori időjárás

Derült Currently Derült Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma. Helyenként felhős Hétfő 08/03 20% Helyenként felhős Helyenként felhős. A legalacsonyabb hőmérséklet 60°F. High 83° / Low 60° Helyenként felhős Hétfő éjszaka 08/03 20% Helyenként felhős Helyenként felhős. Kósza zápor vagy zivatar lehetséges. A legalacsonyabb hőmérséklet 60°F. Szelek DNy és változékony. High 83° / Low 60° Helyenként felhős Kedd 08/04 20% Helyenként felhős Helyenként felhős. Kósza zápor vagy zivatar lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 75°F. Szélerősség Ny 10 és 20 mf/h közötti. High 75° / Low 58° Helyenként felhős Kedd éjszaka 08/04 20% Helyenként felhős Helyenként felhős. Kósza zápor vagy zivatar lehetséges. A legalacsonyabb hőmérséklet 58°F. Szélerősség NyDNy 5 és 10 mf/h közötti. High 75° / Low 58°

Wunderground.com

Előző Jubileumi táborok

1956
1960
1966
1970
1975
1980
1985
1990
1995
2000
2005
2010
2011 Brazília Előtábor Utótábor