Jubitábor tpk munkatárs

Péter Sári vagyok, mesterdiplomás tervezőgrafikus. Kiskoromtól kezdve körülölelt a művészet, legyen szó – a grafika mellett – zeneiskoláról, csellóról, magánénekről, kórusról vagy néptáncról. Hívő katolikusként több ifjúsági csapatot vezettem, és részt vettem szentmisék zenei szolgálatában egészen egyetemista korom végéig.

Mégis mindent összevetve a cserkészet volt a legmeghatározóbb tevékenység az életem során: 2008-ban tettem cserkészfogadalmat, 2009-ben lettem hivatalosan is őrsvezető, 2013-ban pedig a segédtiszti képzést végeztem el. Az elmúlt 16 évben számos programot szerveztem, rengeteg gyerekekkel foglalkoztam, és akár IST-ként, akár vezetőségi tagként nemzetközi találkozókon vettem részt Amerikától egészen Dél-Koreáig. Egyetemi tanulmányaim után Magyar Cserkészszövetségnél kezdtem el dolgozni grafikusként, így két hivatásomat is végezhettem egyszerre, amiért nagyon hálás vagyok.

Jelenleg KCSP ösztöndíjasként tartózkodom Clevelandben, de igyekszem más városokban is segédkezni. Megtiszteltetés, hogy a programon keresztül betekinthetek a KMCSSZ működésébe, illetve hogy a 2024-es Jubitábor táborparancsnoka, Pigniczky Eszti lehet a mentorom, akinek eddig is rengeteget köszönhetek mind én, mind a diaszpórában élő magyarság. A legjobb tudásom szerint szeretnék hasznos segítsége lenni a tábor szervezése során!